Wie zijn wij

Stappeno is in het voorjaar van 2004 opgericht door
Liesbeth van Asselt. Opdrachten worden in principe door haar uitgevoerd, al dan niet in samenwerking met andere professionals uit haar netwerk.

Liesbeth heeft een gevarieerde loopbaan achter de rug, in zowel de profit als non-profit sector. Als HRM-manager en projectleider hield zij zich bezig met alle aspecten van het P&O-vak. Van het geven van P&O-advies en het ontwikkelen van P&O-instrumenten en -beleid tot het begeleiden van verandertrajecten en het aansturen van een team met HRM-professionals.

Over haar manier van werken als 'externe' zegt de voorzitter van de OR bij een voormalig opdrachtgever het volgende:


"Ik heb Liesbeth leren kennen toen ik voorzitter van de ondernemingsraad bij BIONAL was en BIONAL net was overgenomen door Omega Pharma. Liesbeth fungeerde als interim HRM manager bij BIONAL in opdracht van Omega Pharma. In die functie heeft zij zich van een zeer vakbekwame kant laten zien. Met name in haar wijze van werken, heeft zij laten zien dat zij naast haar professionalisme, als mens zeer betrokken en integer is. Zij wist uitstekend om te gaan met de belangen van medewerkers, ondernemingsraad en werkgever. Belangen die haar soms in een spagaat gebracht moeten hebben. Het allerbelangrijkste is nog wel dat Liesbeth een prettig en zeer doortastend karakter heeft, waardoor het een plezier is om met haar samen te werken."

December 31, 2008
Peter Hendriksen, Manager New Product Development,
BIONAL Nederland bv